Baza e prodhimit tė betonit
 

-Baza e betonit e Ndėrmarrjes Ndėrtimore Projektuese N.N. "R&Rukolli" sh.p.k-Skenderaj. Prodhon beton tė tė gjitha markave me cilėsi tė testuar dhe me aditiv.

-Transport tė betonit deri nė punishte, njėkohėsisht bėjmė betonimin me pompė deri 42m. 

 -Ēmime tė favorshme.

 1

,

 2

 3

 4

 

 

KONTAKTI:

mob:+386(0)49/116-836

mob:+386(0)49/498-487

mob:+377(0)44/618-950