Projektet

Objekti Afarist-banesorė B+P+5E,,RUKOLLI  2'' -Prishtinė

          

Objketi Afarsit –Banesore  B+P+5E  Blloku A dhe Blloku B Lagja Mati 1 rruga ,,Ndue Perlleshi’’ Prishtine

Objektet pėrmbajnė dy  blloqe banimi : ku bodrumi ka destinim garazhues , ku pėrdhesa ka destinim afarsit dhe 5 etazhe me banim me kėto tipe te banesave :  67.30 m² , 75.70 m², 72.30 m², 112.10 m²,88.90 m²,81.00 m², 86.20m²,101.90 m², si dhe ne katin e peste me kėto tipe : 67.30 m² , 75.70 m², 89.10 m², 78.20 m²,66.30 m²,86.70 m², 86.20m²,101.90 m².

 


Detajet e projektit


Banesat e kontraktuara- Blloku A (LISTA)    

 

PDF:                                                JPEG:

                                                    BLLOKU A

Banesa 1-67.30m²                                    Banesa 1-67.30m²

Banesa 2-75.70m²                                    Banesa 2-75.70m²

Banesa 3-72.30m²                                    Banesa 3-72.30m²

Banesa 4-112.10m²                                  Banesa 4-112.10m²

Banesa 5-88.90m²                                    Banesa 5-88.90m²

Banesa 6-81.00m²                                    Banesa 6 -81.00m²

Banesa 7-86.20m²                                    Banesa 7-86.20m²

Banesa 8 -101.90m²                                 Banesa 8 -101.90m²

Banesa 3a-89.10m²                                  Banesa 3a-89.10m²

Banesa 4a-78.20m²                                  Banesa 4a-78.20m²

Banesa 5a -66.30m²                                 Banesa 5a -66.30m²

Banesa 6a-86.70m²                                  Banesa 6a-86.70m²

 

       

Banesat e kontraktuara- Blloku B (LISTA)                            

                                         BLLOKU B

Banesa 1-67.30m²                                       Banesa 1-67.30m²

Banesa 2-75.70m²                                       Banesa 2-75.70m²

Banesa 3-72.30m²                                       Banesa 3-72.30m²

Banesa 4-112.10m²                                     Banesa 4-112.10m²

Banesa 5-88.90m²                                       Banesa 5-88.90m²

Banesa 6-81.00m²                                       Banesa 6-81.00m²

Banesa 7-86.20m²                                       Banesa 7-86.20m²

Banesa 8-101.90m²                                    Banesa 8-101.90m²

Banesa 3a-89.10m²                                    Banesa 3a-89.10m²

Banesa 4a-78.20m²                                    Banesa 4a-78.20m²

Banesa 5a -66.30m²                                   Banesa 5a -66.30m²

Banesa 6a-86.70m²                                    Banesa 6a-86.70m²