Projektet

Kompleksi Afarist-banesorė,,RUKOLLI  IV'' -Skenderaj

           Kompleksi Afarist-banesorė,,RUKOLLI  IV'' -Skenderaj  gjendet  nė rr,,Fehmi dhe Xhevė Lladrovci''

 


Detajet e projektit


Banesat e kontraktuara-  (LISTA)    

  BAZA E BANESAVE- Baza 

PDF:                                                JPEG:

                                                    HYRJA 1

Banesa 1-90.00m²                                       Banesa 1-90.00m²

Banesa 2-70.60m²                                       Banesa 2-70.60m²

Banesa 3-113.20m²                                     Banesa 3-113.20m²

Banesa 4-83.40m²                                       Banesa 4-83.40m²

Banesa 5 -97.00m²                                      Banesa 5 -97.00m²

Banesa 6-118.00m²                                     Banesa 6-118.00m²

                                        HYRJA 2
 

Banesa 02-118.00m²                                  Banesa 02-118.00m²


Banesa 1-88.50m²                                       Banesa 1-88.50m²

Banesa 2-61.50m²                                       Banesa 2-61.50m²

Banesa 3-61.50m²                                       Banesa 3-61.50m²

Banesa 4-81.00m²                                       Banesa 4-81.00m²

Banesa 5-81.00m²                                       Banesa 5-81.00m²

Banesa 6 -61.50m²                                      Banesa 6-61.50m²

Banesa 7-61.50m²                                       Banesa 7-61.50m²

Banesa 8-89.00m²                                       Banesa 8-89.00m²

Banesa 9-80.00m²                                       Banesa 9-80.00m²