Projektet

Kompleksi Afarist-banesorė,,RUKOLLI  V'' -Skenderaj

           Kompleksi Afarist-banesorė,,RUKOLLI  V'' -Skenderaj  gjendet  nė rr,,28 Nėntori'' pėrballė objektit te ri te kuvendit komunal, kompleksi do te ketė dy objekte (1 dhe 2) me te gjithė infrastrukturėn pėrcjellėse.

Rreth detajeve e lokacionit te objekteve kliko ketu:,,RUKOLLI  V''

 

 


Detajet e projektit


Banesat e kontraktuara- objekti 1 (LISTA)    

  BAZA E BANESAVE- Baza1 dhe Baza

PDF:                                                JPEG:

                                                    OBJEKTI 1

Banesa 1-76.00m²                                       Banesa 1-76.00m²

Banesa 1a-75.00m²                                     Banesa 1a-75.00m²

Banesa 2-60.50m²                                       Banesa 2-60.50m²

Banesa 2c-45.00m²                                     Banesa 2c-45.00m²

Banesa 2b-107.00m²                                  Banesa 2b-107.00m²

Banesa 3 -78.00m²                                      Banesa 3 -78.00m²

Banesa 4-71.00m²                                       Banesa 4-71.00m²

Banesa 5 -112.00m²                                    Banesa 5 -112.00m²

Banesa 6-100.00m²                                     Banesa 6-100.00m²

       

Banesat e kontraktuara- objekti 2 (LISTA)    

  BAZA E BANESAVE- Baza                       

                                         OBJEKTI 2

Banesa 1-78.00m²                                       Banesa 1-78.00m²

Banesa 2-82.00m²                                       Banesa 2-82.00m²

Banesa 3-82.00m²                                       Banesa 3-82.00m²

Banesa 4-78.00m²                                       Banesa 4-78.00m²

Banesa a-71.00m²                                       Banesa a-71.00m²

Banesa b-80.00m²                                       Banesa b-80.00m²