Projektet

Kompleksi Afarist-banesorė,,RUKOLLI  IX'' -Skenderaj

Kompleksi Afarist-banesorė,,RUKOLLI IX'' -Skenderaj  gjendet  nė ,rr,,Fehmi dhe Xhevė Lladrovci''  , kompleksi do te ketė dy objekte (A dhe B) me afarist-banesorė B+P+ 6E ka kėtė destinim nėpėr etazha , Bodrumi : garazhe: banim –depo , Pėrdhesa : banim –afarizėm , dhe 6 etazha me banim.

 

 

 


Detajet e projektit


Banesat e kontraktuara- objekti A (LISTA)     

PDF:                                                JPEG:

                                                    OBJEKTI A

Banesa 1-92.00m²                                       Banesa 1-92.00m²

Banesa 2-97.50m²                                       Banesa 2-97.50m²

Banesa 3-114.50m²                                     Banesa 3-114.50m²

Banesa 4-85.00m²                                       Banesa 4-85.00m²
 

       

Banesat e kontraktuara- objekti B (LISTA)    

                     

                                         OBJEKTI B

 

Banesa 1-92.00m²                                       Banesa 1-92.00m²

Banesa 2-97.50m²                                       Banesa 2-97.50m²

Banesa 3-114.50m²                                     Banesa 3-114.50m²

Banesa 4-85.00m²                                       Banesa 4-85.00m²