Projektet

 
Objekti afaristo-banesor "RREZJA"-Prishtinė

Objekti afaristo-banesor "RREZJA" me etazhitet B+S+P+7+PH pėrbėhet nga
dy lamela A1/2 dhe A2/2 nė lagjen Kalabria, rruga "Dervish Hima“. Objekti
posedon leje ndėrtimi pėr tė gjitha katet e banimit dhe afarizmin. Pėrveē
hapėsirave komode tė banimit kompleksi ynė ofron parking tė mjaftueshėm,
hapėsira tė gjelbruara, kėndin e lojrave pėr fėmijė dhe lokacion shumė tė
favorshėm i orientuar nė pjesėn e qytetit me zhvillim tė hovshėm urban si dhe
me qasje te lehtė pėr hyrje dhe dalje nė qytetin e Prishtinės.

 

 

 


Detajet e projektit


Banesat e kontraktuara- Llamella A 1.2 (LISTA)     

PDF:                                                

                                                    Llamella A 1.2

Banesa 46.7m²  Kati P                                       

Banesa 68.2m²  Kati P                                                                       

Banesa 89.5m²  Kati P

Banesa 93.2m²  Kati P   

Banesa 93.6m²  Kati P                                     

Banesa 80.3m²  Kati 1-6                                      

Banesa 108.8m²  Kati 1-6                                   

Banesa 125.2m²  Kati 1-6

Banesa 114 m²  Kati 7                                      

Banesa 126.4m²  Kati 7PH                                      

Banesa 125.04m²  Kati PH                                   

       

Banesat e kontraktuara- Llamella A 2.2 (LISTA)    

                     

                                         Llamella A 2.2

 

Banesa 55.9m²  Kati P                                       

Banesa 74.6m²  Kati P                                      

Banesa 93.4m²  Kati P                                   

Banesa 68.2m²  Kati 1

Banesa 93.2m²  Kati 1                                       

Banesa 118.9m²  Kati 1                                      

Banesa 46.7m²  Kati 1-7                                   

Banesa 89.5m²  Kati 1-7

Banesa 80.3m²  Kati 2-6                                       

Banesa 108.8m²  Kati 2-6  

Banesa 128.5m²  Kati 2-6                                    

Banesa 114.2m²  Kati 7                                   

Banesa 129.7m²  Kati 7PH

Banesa 125m²  Kati PH